Have a nice day.

Fredag. Den bästa dagen i veckan säger många, och jag håller med. Just nu befinner jag mig på jobbet. Inte fy skam. Om ett par timmar är dagen för idag och arbetsveckan är slut för den här gången. Idag ska jag plugga, ta en promenad och laga smaskig mat tillsammans med personen jag lever med.

Hade en diskussion med en rökare förut, jag tyckte så synd om henne. Det är jobbigt att vara beroende och en slav under nikotinet. Jag ska nog hämta hem min bok ifrån svärmor, och ge bort boken till den stackars rökaren.

Nu är det lektion som gäller. Prov ska de skriva, på en fredag stackarna...


Hallå?

Det är fortfarande inte en enda skorsten som har antagit mitt vad? Vill ni inte bli klokare eller i alla fall att jag rent ut sagt betalar din bok? Är ni lata, snåla eller bara väldigt sugna på att röka? Kanske alla tre? Töntigt.

Ikväll har jag bakat LCHF bollar igen. Och imorgon är det jag som knackar på hos Terese för lite fika-stund. Hoppas bara inte några förbipasserande elever känner doften, för de är förbaskat goda. Och imorgon tänker jag införskaffa mig (oss) en glassmaskin! Så väldigt gott det ska bli med hemmagjord glass.

Dags att sluta ögonen och stänga kiosken för idag. Imorgon är det jobb och fredag som gäller. Och ja, inget av dem låter speciellt motbjudande.

På återseende.

P.s kolla bilden. Alla som vet hur jag går, kan nog hålla med om att jag är i riskzonen... Hahaha


En onsdag

Jahaja klockan börjar närma sig halv tio på kvällen, och jag undrar vart den här dagen tog vägen? Jag har pluggat, bakat, lagat mat och gått en telefonpromenad med Agnes. (praktisk lösning när man inte kan gå tillsammans fysiskt. Så då ringer vi varann och samtidigt som vi pratar, så promenerar vi! Nytta med nöje). Nu sitter jag här och har ätit en av mina smörgåsar och tittar på Trinny & Susannah stylar om Sverige. Bra program! Så roligt att se förändringen i slutet. Tänk vad lite kläder och styling kan göra.

Ja, brödet blev väl sådär. Skit gott, men bränt och hårt. Svårt att skära! Men det är ugnens fel. 250 grader står det i receptet men vår ugn får det till typ 600 grader!




<3


Heeeeeeeeej

Onsdag. Jag blev idag ännu en gång påmind att det finns folk till ALLT. Ja, en del människor har liksom ingen spärr. Jag är glad att jag är född med en moral och bra-uppförande spärr! Eller är det bara lite sunt förnuft det handlar om?

I alla fall. Efter att ha skrattat lite åt tokstollarna i 16 and pregnant så ska jag bege mig in till köket för lite studier. Sen ska jag promenera och sen ska jag baka bröd. Idag är jag duktig.


Kvälls funderingar


Go fika!

Prövade LCHF chokladbollar igår, fast jag ändrade lite på receptet. Jag utgick ifrån ett vanligt recept men istället för 3 dl havregryn så tog jag 2 dl kokosflingor och 1 dl havregryn. Och istället för sockret så tog jag 0,75 dl stevia strö. Och egentligen ska man inte använda vaniljsocker utan istället använda sig av vaniljpulver, men jag halverade mängden vaniljsocker och sen var det bra med det. Resterande ingredienser tog jag den vanliga mängden av.

Blev mycket smaskigt och smakar som vanligt! Fast nyttigare förstås. Men allt ska intas i rimliga mängder, lagom är bäst!

Testa du också.


Vågar du sätta emot?

Nu är jag här igen, för att skriva lite. Jag har under den senaste tiden börjat lyssna mycket på radio, då i första hand P3 och radiokanalens alla trevliga och intressanta program, och det har faktiskt gjort mig lite mer allmänbildad och smart. Enligt mig själv i alla fall. Idag blev det inget jobb för min del, så jag är hemma och pluggar istället. Just nu sitter jag i köket och lyssnar på P3:s program, Nyhetsguiden. Mycket intressant och roligt att lyssna på! Och just nu är de i full gång att diskutera ett spännande ämne, rökning och rökförbud på allmänna platser. Åh, jag kände bara att det började klia i fingarna när jag hörde vilket ämne som det skulle diskuteras kring! Så jag var tvungen att ta en paus i pluggandet för att skriva några rader om detta ämne.

Ja, det var en het diskussion kring detta. De pratade med en kvinna ifrån sluta-röka-linjen och en man som är chefredaktör för en tidning. Och mannen var emot rökförbudet och kvinnan var (givetvis) för förbudet. Mannens argumentationer var att rökare är utsatta människor i samhället med lägre inkomst och påverkan i samhället. PFFT! Så du menar att drottningen i England har liten inverkan på samhället? Hon röker som en borstbindare och englands folk avgudar henne! Dåligt argument. Ja, de må ha dålig inkomst, men jag säger som Lyxfällans programledare, det är inte inkomsten som har betydelse, det är utgifterna! Det spelar ingen roll om du tjänar flera hundra tusen varje månad, och har flera hundra tusen i utgifter! Så ja rökare har sämre med pengar, men det är väl ändå självförvållat? Jag hade inte heller så bra med pengar när jag VAR rökare. Och se på mig nu, nu har jag desto bättre ekonomi tack vare att jag slutade röka, jag har inte mer inkomst men jag har desto färre utgifter.

Kvinnan ifrån sluta röka linjen tyckte och trodde att detta eventuella rökförbud skulle kunna hjälpa alla dessa rökare som faktiskt vill sluta röka! En spark i baken, och så att de faktiskt kan få se att det går att göra allt även fast man inte röker. Det finns ingenting du INTE kan göra om du väljer att sluta röka, förutom att röka förstås. Att sluta röka ger dig bara mer möjligheter för att du kommer få leva ett friskare och förhoppningsvis längre liv. I alla fall kommer ditt liv att bli mer kvalitativt. Ja, jag talar av personliga erfarenheter. 

Så jag kan nog vara för ett rökförbud, även fast jag inte tror att det kommer att bli varken bättre eller sämre. Rökarna kommer att fortsätta röka, för att det är alltid roligare att göra det som man inte får och få chansen att provocera lite grand! Och vem är det egentligen som ska kontrollera så att detta förbud förblir ett förbud, och att alla följer förbudet? Det går ju inte att använda polisen och dess resurser till detta ändamål. Njae, det blir nog personlen på sluta-röka-linjen som kommer att få agera rök-poliser. Och sen är det faktiskt så att människor måste få bestämma själva, även fast till och med jag själv vill springa fram till första bästa rökare och stoppa ner cigaretten i halsen på personen! För att de ska förstå vad det EGENTLIGEN smakar. Jag har hittills fått två personer att sluta röka, och det är enbart tackvare min favoritbok. Det borde staten lägga pengar på, är att skicka ut en Allen Carr bok till varje person som röker. Så det så.

Enligt kvinnan på sluta röka linjen, så är det ca 85 % av alla rökare, som egentligen vill sluta. Ja, hör ni det. Helt otroligt egentligen. Men varför är det ingen som slutar då? Varför finns det fortfarande de människor som vill vara beroende av något i sitt liv? Varför ägna flera hundra miljoner timmar, dagar, veckor, år och decenier på att stå och suga på dessa giftpinnar? När man kan ägna precis samma tid och desto mer på att faktiskt leva ett liv UTAN nikotion och andra droger.

Har du tänkt tanken på att sluta? Bara en enda tanke är det som behövs! Det finns hjälp att få, DU KAN SLUTA RÖKA! Här hittar du räddningen. Hör gärna av er om frågor, funderingar och gnäll till mig, jag står gärna till ert förfogande! Tro mig, jag vet hur det är. Oavsett om du har rökt i ett halvår, ett år eller 65 år så gör det ingen skillnad! Alla rökare är rökare, oavsett hur inbiten man tycker att man är. Beställ boken, läs den och se vad lite ord kan göra för dig. För er som inte tror mig så säger jag såhär:

Beställ boken, läs den. Skulle den inte hjälpa dig, så kan jag till och med köpa boken av dig och så får du i stort sett pengarna tillbaka. Då kan du ta de ca 75 kronorna som du fått tillbaka av mig, att köpa cigaretter för istället! Jag lovar. Jag vet att det står mycket på spel, men det känns inte som om ni har lyssnat tillräckligt på mig. Som om ni rökare inte tror på mig. Men snälla gör det. Så vad har du att förlora? INGENTING.

Gör nu som jag säger, och sen hör av du av dig och berättar om vad boken gjorde för dig. Jag lovar, jag kommer inte bli tvungen att ge tillbaka en enda krona. Så säker är jag på min sak.

Hejdå.



Rätta takten!





Idag denna PMS-dag

Ja, som rubriken lyder. Det har vart en bra och dålig dag. Dagen började bra i alla fall, tills det att mensvärken gjorde mig påmind om hur förjävligt livet kan vara ibland. Men jag gjorde som alla andra kvinnor gjort under århundraden, jag bet ihop. Daniel plockade upp mig och vi begav oss mot Örebro för lite provkörning av bilar. På vägen hem så var fortfarande det mesta bra, men när vi anlände hem så kom mitt PMS utbrott. Det smög sig liksom på, och efter en timme hemma så fick jag nog.Hela kroppen bubblade och jag hade bara lust att slå till Daniel, vilket jag inte gjorde, men så kändes det.

Egentligen ingen stor sak, bara det att allt gick åt helvete. Små, små, små saker som går fel och som tillslut avslutas med ett jävla kaos. Jag brände soppan som jag var i full gång med att tillaga och efter att jag upptäckt det så började jag skrika och slå i köksluckorna så att det stod härliga till. Jag fick D A M P. Jag fick hämta en ny kastrull och skrikandet fortsatte och de fula orden bara vällde ur mig. Detta var givetvis Daniels fel, stackaren. Där sitter han i datarummet helt oskyldig med tandvärk och förkylnig. Och jag får damp på honom för att han inte kommit in i köket och hjälpt mig, eller i alla fall frågat varför jag var arg och förde sådant liv! (Till er män som läser detta: när en kvinna smäller i skåpsluckor, dörrar eller annat dylikt så är det ett rop på hjälp, men vi är för stolta för att kunna säga det. Så för att rädda köksinredningen och för ert eget bästa, gå så långt ifrån en arg kvinna som möjligt eller visa empati. Hjälp till. Fjäska. Enda lösningen.) Ja, det hela slutade med lite skrik och gap i hallen, över ett skohorn som råkade falla i golvet tre gånger på raken. Jag började gråta över att vi bråkade. Jag ville resonera och försonas, men det ville inte den andra parten. Då grät jag över att Daniel inte ville krama mig hejdå inför min promenad. Daniel gav mig en halvdann kram. Jag började gråta för att man aldrig ska skiljas som ovänner! Jag grät lite till. Vi kramades och sen gav jag mig ut på en 40 min PW. Och sen var allt bra igen.

Lite småtjaffs från och till under hela kvällen, men kan man förvänta sig annat när den ena är känslomässigt labil och instabil och den andra springer runt med tandvärk och en förkylning? Domedagen. Men nu känns atmosvären bra igen här hemma. Och köksluckorna och den resterande inredningen är som den ska. Undra på hur bråken går till i ett lesbiskt förhållande? Den östrogennivån är inte att leka med kan jag tro.

Puh, nu är jag trött. God natt.




Hej


Eländig

Ni kvinnor vet hur det känns - den välbekanta molande mensvärken. Hur dålig man känner sig som kvinna, och hur arg och irriterad man känner sig då man, under sin menstruation, läser i någon blaska att mens är ett tecken på att kroppen fungerar som den ska. In my ass. Kroppen kanske fungerar, men jag då?! Som ska stå ut med skiten.

...det är det ingen som tänker på. Man borde få gratis choklad och empati när man mår så här. Och på tal om gratis, varför är mensskydd så förbannat dyrt? Är det vårt fel att vi råkar ha blodbad då och då? Det är ju inte så att vi valt det precis. Det är säkert en man som är VD för libresse eller always!

Nu tänker jag gå in i dvala. Chokladdvala med en bok som sällskap. Och nyttig ska man vara också. Med mens-vecka som undantag!

Mensveckan är som amerikanernas julafton för oss kvinnor. Because we're worth it!


ÄCKLIGT

Tänk er att höra en råtta vandra runt i din vägg? Äckligt? Okej, det är så jag har det. Jag sitter och tittar på tv och hör hur en råtta går ifrån ena sidan rummet till andra sidan rummet. I väggen. Den har gjort en berg och dalbana i väggen. Så jävla äckligt! Men har som tur är inte hört något i de andra rummen. Hoppas fan att det "bara" hörs när man tittar på tv. Blä. Äckliga jävla djur.

Tittar på Snookie & Jwoww på MTV. Jävla skit säger jag bara. Hatar alla dessa serier med dumma, korkade och omogna människor i. Som lever på att beté sig som idioter och får pengar för att säga korkade saker. Nu bytte jag till nyheterna istället, känns lite mer intellektuellt i alla fall. Vuxenpoäng jajjamensan!


Ta hand om dig

23.05

Gör det bara. Ta hand om hela din kropp. Lova mig att aldrig skada din kropp eller själ. Lova att aldrig låta någon göra något mot dig som du inte vill, gäller både hjärta och kropp. Snälla värdesätt dig själv. Du är lika viktig som alla oss andra, du är bara lite annorlunda så som vi alla är. Du råkar bara vara dig själv. Lova mig att aldrig vara någon annan än dig själv. Se dig själv som en viktig person. Snälla oavsett erfarenheter och bakgrund, värdesätt dig själv. Glöm inte bort dig själv.

    Det är lättare sagt än gjort, men alla borde vi få en handbok när vi föds, som man aldrig får glömma eller tappa bort. Där allt viktigt står. Så att man aldrig glömmer. Så att allt finns där, alltid. Så att man alltid vet vad man ska göra i alla situationer. Så att aldrig någon gör fel. Så att det aldrig uppstår några misstag eller oönskade situationer. Så att det aldrig faller tårar. Så att man aldrig säger saker man kommer att ångra. Så att man alltid vet när kärleken är obesvarad. Så att man aldrig blir sårad av något, av någon. Så att man alltid mår bra, så att man kan leva livet fullt ut. För livet är bara glädje, livet vet inte vad det negativa är. Om det aldrig sker några misstag, så finns det inget som kan få önskas ogjort. Om man alltid ler så finns inte det onda. Ett leénde gör allt bra igen. Eller? Njae.

Så vad skulle det stå i handboken?

Erfarenheter gör oss rika. Vi längre vi lever desto klokare blir vi. Men den som dör vid 30 års ålder är inte mer oviss än den som dör på sin hundraårsdag. Man vet så mycket man vet. Och det man inte vet finns inte. Snälla, låt oss lära oss av våra erfarnheter. Snälla, låt oss aldrig vara rädda för att upptäcka det vi inte vill upptäcka. Snälla livet, hindra oss aldrig. Tiden läker alla sår. Allting blir inte bättre med tiden, men med tiden så förändras allt. Våga uppleva, och våga chansa. Livet är för kort för att ta allt för givet.

Se på dig själv, ta dig själv på allvar.
Älska dig själv. Börja där och så får vi se.
I slutet så har vi bara oss själva.
De andra är bara ett plus.
Ett vackert plus.
De älskar dig om du, älskar dig själv först.
Du måste visa vägen.
De som vill älska dig, följer dig.
Men om du inte visar vägen, så finns det ingen som vet vart de ska gå.
Det är då det blir du. Bara du.
Du kan aldrig fly ifrån dig själv.

Du hjärta dig.

23.27





Dålig jävla mat

Ännu en dag har passerat med en väldig fart. Tog en riktig lång sovmorgon idag, det var välbehövt efter den oroliga natt som var. Daniel var iväg på jobb och kom inte hem fören kl 06.30 i morse, och flera gånger vaknade jag och undrade vart han var. Efter cirka en månad i huset så har jag fortfarande inte riktigt vant mig vid att somna och sova ensam, känns lite läskigt. Det är sådan skillnad jämfört med lägenhet, man hör så mycket konstiga ljud när man lever i ett hus och det är lite ovant till en början.

När vi båda vaknat till liv så begav vi oss in till Marieberg för att provköra bilar och handla mat. Det blev ingen prockörning dock, men vi har nog bestämt oss för vad för bil vi vill ha. En Toytota Avensis får det nog lov att bli, vi ligger fortfarande lite på funderarplanet, men ja det känns bra. Efter ett besök hos bilfirmorna så begav vi oss till Marieberg för lite mat och inhandling av mat. Vi tog en så kallad restaurang på må-få och det blev skit och pannkaka av allt. Skitmat och skitpersonal. Och 90 kr betalade vi för lite sketen mat! FY FAN. Och när jag frågade Gubbjävlen om lite grönsaker istället för potatis så fick jag till svar: "Räcker det inte med lite pizza-sallad"? Och jag orkade inte tjaffsa. Så ja för min del blev det ett par stekta kyckligbitar med en halvdann tzatziki och lite pizzasallad. Och det ingick inte ens dricka... Idioter. Hatar att kasta pengar i sjön och dålig mat. Det finns inget bättre än mat, i vissa fall, men inte i detta fall. Aldrig igen.

Varför är man så dum och inte tar diskussionen? Man betalar pengar för att de ska ge oss god mat och service, och vad får man? Visst är det så att kunden alltid har rätt? Jag är en person som hatar att ha överseénde med sådana här saker. Jag betalar, och du servar mig. Jag betalar och du får betalt. Nästa gång tänker jag klaga om jag inte är nöjd och börja kräva pengarna tillbaka! Hur ska annars krogen eller restaurangen veta om de är bra eller ej? Det är som med allt annat, får man inte höra kritik så går man runt och tror att allt är bra. Att ge dem kritik är att hjälpa de stackars restaurangägarna! Utan kunder är de ingenting. Tacka gudarna för att jag inte är inom restaurangbranschen. Då hade det blivit liv i luckan.

Jag är i alla fall nöjd med mitt enda köp idag, ett par fenomenala jeans ifrån KAPPAHL! Helt otroligt, har aldrig hittat något bra där hittills och nu fann jag mina finaste och bästa jeans någonsin. Och 30 dagar öppet köp. Och mycket bra personal! Det är vad man kan kalla service. Måste bara gå in dem lite...

Jag tog även en promenad förut. Och de sista hundra meterna så sprang jag! Tillslut det fortaste jag kunde, och jäklar vad kul det var. Ska fortsätta springa. Och den fina musiken gjorde inte saken sämre. Ni har väl inte missat Nause's nya "Hungry hearts" och Swedish House Maffias "Don't you worry child"? Skitbra!

Nu återgår jag till att äta choklad. Nam nam.


Ett gott skratt förlänger livet

Ni som inte skrattar så mycket borde ändra om på det, och börja med det. Ett skratt sitter aldrig fel.

Kvällen blev bra, D och jag åkte hem till Daniels syster och hennes sambo för lite fika. Det hela slutade med att D och Jimmy fick åka iväg på jobb och jag och Nettan tittade på en film och pratade nostalgi. Om ni inte har sett bridesmaides så se för fasen till att göra det! Har inte skrattat så mycket på säkerhet tre år. True story.

Nu ligger jag här i sängen och tänker Beck-tankar. Skulle egentligen lägga ut nyckeln till D, som ännu inte kommit hem. Men jag tog in nyckeln igen. Tänk om någon hittar nyckeln och typ slår ihjäl mig? Jag kan inte komma fram till om jag kan klassas som realist eller orealistisk när jag tänker så... Men jag vet att jag inte är ensam om att tänka så.

Nu saknar jag mormor. Hoppas du sover gott fina mormor, för det ska jag också försöka göra nu.

Och med de orden så väljer jag att avsluta.

Här får ni en bild att skratta åt.


Latmask

Ja kära vänner, idag känner jag mig som en riktig latmask. Det blev inget jobb idag, så jag och Daniel kunde ligga kvar i sängen lite längre, men jag har lärt mig av mina vuxna erfarenheter och därför blev jag inte långvarig i sängen. Jag har lärt mig att det lönar sig att kliva upp när man vaknar, annars är hela dagen förstörd. Nåväl.

Jag har plockat upp lite kartonger som hittills stått orörda sedan vi flyttade in i huset. Och nu är huset återigen prytt med platsblommor, (men de ser riktiga ut), ni som känner mig vet att jag inte kan hålla några levande växter vid liv. När de entrar min dörr, då är döden ett faktum. Och ja, ett par månader senare ligger de så kallade växterna i sopptunnan. Jag köper numera aldrig levande växter, jag får dem och ja, hörrni det är på egen risk. Och bli inte allt för ledsna eller förvånade om de inte finns kvar vid nästa besök.

Tur att det finns plastväxter som nästan ser ut som levande växter! Det finns någon som tänker på mig i alla fall. Någon som tänker: "Klart att Emma också ska få ha fint hemma, med massa grönt och skönt." Ja, jag känner mig lite manad att skänka pengar till GreenPeace efter alla blommor jag dödat.

Nu ska jag återgå till att tillaga lite tacopaj.





Fitta slash kuk

Jag kan själv inte förstå att jag just skrev den rubriken, det passar sig helt enkelt inte. Jag är inte arg eller så, jag har inte tourettes. Ni kommer snart att förstå poängen i min rubrik, som fortfarande inte passar sig. Visst det har skrivits värre rubriker än så, och folk skriver om värre ämnen än det här. Men mitt ämne är ganska så intressant faktiskt. Nåväl.

När ni ska prata om kön eller sex vilka ord använder ni er av då? Använder ni er av t ex fitta, kuk och knulla? Eller tycker ni att det låter bättre att säga snopp/penis, vagina/underliv, ha sex/ligga? Ja, ni fattar vad jag menar. Det finns tydliga kontraster. Jag kan erkänna att jag är en person som känner mig mest bekväm med att använda mig av de mer "fina och milda orden" när jag pratar om sex eller kroppar. Varför vet jag inte, tycker att orden låter så barska och hårda. Och jag tror att fler håller med mig! Men inte alla. Tvärt om. Det finns nog minst lika många som är helt öppna med vad de säger och hur de säger det. Jag önskar att jag var så, inte så pryd och försiktig. Hallå det är bara sex och kroppsdelar, VAD ÄR GREJEN?!

Jo, sedan jag började jobba med ungdomar, så har det blivit lite lättare för mig att använda mig av de barska orden. För att jag är så illa tvungen. Jag känner hela tiden att jag vill förändra ungdomarnas språk och få dem att se att orden de använder är ord som egentligen hör bättre hemma under en sexualkunskapslektion! Men de förstår inte det. Så därför har jag börjat att ifrågasätta. Så när de t ex säger "fitta också"! när de gör sig illa eller det inte går bra, så brukar jag fråga: "Vad har ett underliv att göra med att du tappade boken"? Eller "håll käften din jävla kuk"! "Varför kallar du honom snopp för"? Ja, ni kanske förstår det här också? Och det är lika roligt varje gång som jag ifrågasätter deras ord, ni skulle se deras miner! De blir bara förvirrade och tittar på mig som om jag inte vore klok i huvudet. Men ja, jag får ofta reaktioner och man kan se hur de riktigt funderar på vad de egentligen precis har sagt... Och ja, jag tycker mig märka skillnad, att de faktiskt börjar fundera på vad som faktiskt kommer ur deras munnar dagarna i ända...

Sedan tycker jag också att sexualkunskapslärarna borde börja använda sig av dessa "fula ord" i undervisningen för att minska kraften i orden. Om alla skulle springa runt och säga fitta, kuk, knulla hela tiden iställer för samlag, vagina och penis så skulle det inte dessa ord kunna användas som svordomar. För det är faktiskt inga svordomar, det är bara ord. Och det gäller er vuxna också! Det är dags att återgå till de gamla hederliga svordomarna; fan, jävla skit, helvetes jävla skit! Det är svordomar som faktiskt inte har någon mening, det är bara påhittade ord som vi människor kan använda oss av så fort någonting inte går bra eller bara för att vi måste. Om man t ex slår i tån, så finns det väl ingen som inte tycker att allt känns bättre om man får svära lite grann? Jag tycker i alla fall det.

Det var allt för mig.



Bye bye Facebook?

Funderar starkt på att ta bort Facebook. Känns lite meningslöst att ha det kvar, och jag känner att det börjar bli för mycket. Bloggar får jag faktiskt ut något av att läsa, jag älskar att läsa mina vänners och ovänners bloggar. Jag tycker nog bäst om att läsa de bloggar jag inte tycker om. Höhö.

Så vad säger ni? Trotsa tekniken och varför inte införa lite samtal IRL?


Baby dusch

Idag har det vart en händelserik dag. Daniel och jag klev upp runt tio snåret och sedan begav vi oss in till Marieberg för att handla lite mat, och sedan hem för att äta lunch och sedan vidare till dagens äventyr. En av mina närmsta och äldsta vänner, Johanna, ska om en månad få en liten knodd. Och i samband med det så hade Linda och Tilda anordnat en s.k baby-shower för hennes skull. Vi träffades hemma hos Johannas mamma, där vi överraskade Johanna med fika och presenter. Det hela blev jättebra, och vi satt alla 16 damer satt och pratade i över två timmar. Många goda skratt och vi alla fick även gissa ankomstdatum för den lille... Johanna är beräknad till den 6 Oktober, och min gissning föll på den 8 Oktober. Vi får väl se vem som får rätt.

Här sitter jag nu, och tittar på en skitserie, Kommisarien och havet. Har ni inte sett den serien, så titta inte på den heller. Hälften av skådespelarna är dubbade från tyska till svenska, och virse versa. Skit irriterande.

Nu ska jag återgå till serien.

På återseende.



Av någon jäkla anledning så går det inte att rotera bilderna...


Sunday morning

Vakna. Äta. Åka. Handla.


Ego woman

Jag läste just en mycket underhållande blogg, att någon kan skriva så underhållande och roligt?! Kul att det fortfarande existerar bra bloggar. Jag har för mig att den hette något i stil med hundraprocent.blogg.se .

Thojiuihijjhi, hoppsan Kerstin, det råkar ju vara min blogg. Jag blir lite skrattkåt av att läsa min egen blogg. Och det är så det ska vara! Hoppas ni känner likadant. Jag vet en kille som älskar sin egen röst! Jag älskar mina egna texter. Jag äger.

Bye.


Lördagsgodis

Man måste få unna sig, men nästa helg tänkte jag begränsa mig till en godis-dag, och inte två... Okej tre om sanningen ska fram. Skitsamma, jag är inte tjock. Visst är det konstigt? Att det ibland ska krävas att man måste se en mycket-större-människa-än-sig-själv för att man ska förstå?

Och en sak ska jag säga er, djävulens favoritnumner är inte 666, utan 77! Jag ska under de där jävla sjuorna om det så är det sista jag gör.

Undra om jag råkar vara någons "mycket-större-än-sig-själv-exempel"? Vore intressant att veta...


SLUTA TJATA OM BARN, FÖR I HELVETE!

Nu är jag arg och upprörd, nu har jag tammefan fått nog! SLUTA TJATA OM BARN, BARN, BARN! Jag är INTE gravid och jag kommer fan inte att bli det! När alla tjatar, så är det fan inte konstigt att man tappar suget att någon gång skaffa barn. Jag är inte intresserad av att skaffa barn just nu. Jag tänker inte skaffa barn före utbildning! Jag tänker utbilda mig och sen får vi se. Jag vill inte sitta där med tre ungar på armen och ingen utbildning! I vårt samhälle är det otroligt viktigt med utbildning, och jag vill göra något med mitt liv innan jag tillverkar ett nytt liv! Och om man nu inte vill ha barn, är det en så stor grej? Anledningen till detta utbrott är, att för en stund sedan så var serviceteknikern och hyresvärden här för att fixa vattnet. Och de ställde lite frågor, och jag lät bara förvirrad. Och då ställer serviceteknikern frågan: "Är det hormonerna som spökar?"! hur fan har man mage att ställa en sådan fråga? Jag är så jävla less på barn-prat, finns det inte roligare saker att prata om? Jag vill ha en hund, inte ett barn!

Jag är inte gravid, jag har lite kärlekskhantag som alla andra!

Tack och hej.



Nudism

Nu har jag vaknat upp ifrån min skönhetssömn. Jag sover så förbaskat djupt! Jag fattar inte?! Hade jag inte alarmet så skulle jag nog kunna sova till tiden för kvällsmaten! Men jag är vuxen, så jag går upp och gör något av dagen. Sova, det får man göra i ett annat liv. Skönt var det i alla fall. Här sitter jag nu, med mat i magen. Åh, innan jag skulle sova igår kväll, så låg jag och funderade på vad jag skulle äta till frukost! För finns det något bättre mål på dagen? Jag har precis avnjutit en smaskig frukost, naturell yoghurt med hemmagjort müsli och granatäpple + två finn-crisp med färskost på och en kopp med citronte. Åh, kan det inte vara morgon jämt?!

Nu väntar jag på vår hyresvärd och någon servicetekniker som ska komma förbi och serva vårt vattensystem, för att vattnet har smakat och luktat konstigt på senaste tiden... Finns det något värre än äckligt vatten? Nej. I alla fall, jag tycker inte om när folk ska komma på besök, känns som om man måste gömma saker. Och ta en runda, så det inte ligger några underkläder eller annat personligt utspritt. Jag är också en kvinna som även tycker om att springa runt naken, inte springa bokstavligen, men det händer ofta att jag går runt naken eller lättklädd för att det faller mig in. Ännu en fin anledning till att bo i hus och avskilt! Så ja, bli inte förvånade om ni råkar se en rumpa kika upp i fönstret. Finns det egentligen något mer naturligt än nudism? Naket är skönt!


Fint välmående

Ja, och så är det. Jag mår fint. Finare än fint. Och vad kan detta bero på då? Jo, en fin sambo, fina vänner, fin familj, fint jobb, fin hälsa och att det faktiskt går bra i engelskan. Jag vet inte, men jag känner mig tillfreds med saker och ting. Det är en känsla som är svår att beskriva, men så otroligt lätt att känna. Det är som med mens, denna känsla kommer cirka en gång i månaden, och varar i några dagar. Ja, men mens är en pina och detta är en frödj, det är skillnaden.

Jag är lättad över denna känsla, för den senaste tiden har jag vart en B I T C H. Och det som har fått för det har vart min sambo, stackarn. Det har bråkats och tjaffsats. Och detta på grund av mig. Jag skyller på att det är för att jag är kvinna. Men jag vet inte hur länge jag kan bortförklara mig? Jag kanske måste inse att det är M I G det är inte står rätt till med, alltid. Jag är så jävla envis, jag hatar att erkänna att det är jag som startar bråk och tjaffs. Jag har alltid gått in med inställningen att det är jag som är förhållandeexperten i detta förhållande. Men ja, jag kanske måste ge mig och erkänna att jag inte längre är det. Har jag någonsin vart det? Finns det någon som är det? Expert på förhållanden och relationer? Njae. Dr Phil är skit, och de saker som han säger skulle jag kunna säga till dem. Han är inte speciellt clever, han är bara logisk och ärlig. Jerry Springer däremot, det kan vi kalla show! Värdelöst i relations och förhållande synpunkt, men skitkul som underhållning. Skitsamma.

Jag är i alla fall ingen bitch just nu, så nu fungerar jag i samhället igen. Men det är bara en tidsfråga, så passa på medans evil-Emma är borta. Även fast det finns några saker som jag stör mig på, så är det hanterbart. Det är mestadels människor jag stör mig på. Det finns ingen logik när det kommer till människor.

Ja, men det är väl livet i sin helhet? Allt går upp och ner? Lära sig av sina misstag och göra om det till erfarenheter? Smart sagt Emma. Nu är det du som är Dr Phil.


RSS 2.0